0objekt

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Vi erbjuder dig fyra betalningsalternativ:

- DIBS kortbetalning

De flesta som handlar på nätet väljer att betala med kort. DIBS erbjuder kortbetalningar via världens mest populära konto- och kreditkort. VISA, Mastercard, Dankort, American Express och Diners Club. Betalar du med kort tillkommer inga avgifter.

- Faktura 14 dagar (Klarna)

Klassikern bland enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen. Faktureringsavgift tillkommer med 29 kronor.

- Klarna Konto – betala i din egen takt

Du betalar alltså valfri summa (dock minst 50 kr) varje månad. En annan bra sak är att alla köp som du väljer att betala i din egen takt med konto samlas på en smart månadsfaktura. Det ger dig inte bara en bra överblick. Det betyder också att du bara betalar en aviavgift. Det minsta du kan betala in är 1/24 av beloppet som återstår, dock minst 50 kronor. Men utöver det kan du alltså välja från månad till månad.
Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Gällande årsränta är 19,90 % och motsvarar en effektiv ränta på 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Aviavgift om 29 kr tillkommer.