0objekt

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kamasan

KAMASANLOGO.jpg
Kamasankrokar Kamasan stod för en stor revolution inom krokteknologin när man 1984 introducerade kemiskt slipade nålspetsar på krokarna. Den kemiska slipningen är i sig själv varken svår eller komplicerad, men kräver ett krokmaterial av absolut högsta kvalitet och en korrekt utformad spets för att fungera. Nålspetsen har en jämn tappering som slutar i en ytterst vass spets vilket kräver minimalt med kraft för krokning av fisken. De flesta andra krokar på marknaden har på grund av tillverkningsprocessen ofta en grovt huggen hulling som ökar krokdiametern med 100 % eller mer. Detta innebär en försvagning av kroken och dels kräver det mer kraft vid krokningen. Kamasans tillverkningsprocess ökar krokdiametern med endast 40 %, vilket är mer än tillräckligt för att hålla fast kroken i fiskens mun. Den lilla hullingen tillsammans med den extremt vassa nålspetsen kräver minimalt med kraft för att kroka fisken.
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 49

  1. 1
  2. 2
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 49

  1. 1
  2. 2