0objekt

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Om oss

Fiskedags startades Vintern 2009 av Paul Linde i en liten skala på Cypressvägen i Malmö. Redan i början av resan var det ett stort fokus på egenimport på varor som vi kunde vara unika med och som vi kände gav ett mervärde för kunder. Snabbt in i första säsongen började vi även med Sameo’s välkända produkter som Flugor, Flugspön och Rullar.

Sommaren 2010 blev ett stort avtramp på Efftex, där säkrade vi nya produkter från Stonfo, Mikado, Robinson och Mistrall. Här fick vi snabbt en stor kundkrets inom Metet och Havsfisket där vi kunde leverera fina produkter till dem rätta priserna. Sen går det snabbt undan, vi får in varumärken som Daiwa, Okuma, Wiggler, Spro, Snaps drag osv. Vi växer väldigt fort och butiken är fylld från väggar till tak.

I och med växten blir 2013 ett stort år för oss, vi flyttar till en helt ny lokal på andra sidan vägen med mycket större lokal och bra parkeringsmöjligheter. Märken som Shimano, Rapala, Fladen, Savage Gear och Loop kommer in i bilden och vi har en stor växt.

Nu är snöbollen i rullning och under 2014 får vi även in Orvis, Abu Garcia, Vision och Baltics produkter. Denna resan har inte slutat utan vi fortsätter att växa och det kommer in ständigt med nya produkter. Vi har en ödmjuk approach och vill alltid kunna ge våra kunder det lilla extra.

Har ni några frågor eller förslag på förbättringar så är ni mer än välkomma att kontakta oss, denna resan har precis börjat och vi hoppas ni vill fortsätta med oss på den.

Vi som jobbar i Butiken

Palle

Havsfiske, Mete, Abborre, Fluga

Inköp / Postorder

Jonas

Flugfiske,Gädda, Mete

Butiken